Inschrijven bij een dansschool Geldermalsen

Dansschool Geldermalsen

Dansschool Geldermalsen nodig

Jarenlang heb ik met mijn ouders in Arnhem gewoond. Ik had hier dan ook mijn eigen leven opgebouwd en danste bij mijn vaste dansschool. Echter kwamen ze een aantal jaar geleden met het nieuws dat we gingen verhuizen. Ik was het hier dan ook echt totaal niet mee eens. Helaas besloten mijn ouders alsnog om te verhuizen naar Geldermalsen. Ik kende hier helemaal niemand en vond het echt heel vervelend. Mijn ouders hebben me toen ingeschreven bij een school daar en voor de rest moet ik het maar zelf uitzoeken. We hebben hier dan ook enorm veel ruzies om gehad. Na enige tijd besloot ik dan ook dat ik weer wilde gaan dansen. Echter had ik geen idee of er überhaupt een dansschool in Geldermalsen was. Gelukkig kwam ik er vrij snel achter dat er meerdere dansscholen in Geldermalsen waren.

 

Langs bij de dansschool Geldermalsen

Naast dat ik heb uitgezocht of er dansscholen in Geldermalsen waren, ben ik ook gaan kijken naar welke danschool in Geldermalsen ikzelf het beste er uit vond zien. Toen ik er een had gevonden waar ik een erg goed gevoel bij had, besloot ik een proefles aan te vragen. Die week erop kon ik dan ook een dagje mee dansen in de dansschool Geldermalsen. Op die dag was ik best wel zenuwachtig, want ik houd er niet zo van om in contact te komen met nieuwe mensen. Gelukkig pakte dit erg goed uit en had ik al vrij snel een klik met het merendeel van de dansgroep. Ik besloot dan ook om me in te schrijven bij deze dansschool in Geldermalsen om dansles te nemen.

 

Dansen bij de dansschool in Geldermalsen

Het wonen in Geldermalsen was in het begin erg wennen voor me. Echter begon ik het wel steeds fijner te vinden. De mensen die hier wonen zijn namelijk een stuk vriendelijker dan de mensen met wie ik omging in Arnhem. Het dansen ging ook steeds beter. Ik heb in de tussentijd een erg goede band gekregen met mijn dans ploeg en heb het echt super erg naar mijn zin. Afgelopen weekend heb ik dan ook nog een wedstrijd gewonnen. Hier ben ik echt super blij mee. Op school gaat het ook erg goed. Ik heb echt mijn draai gevonden en ben nu achteraf best blij met de verhuizing. Ik heb meer rust en heb ook een heel stuk minder ruzie met mijn ouders. Zij zijn hier zelf ook enorm blij mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven