Personal trainer

Heb je echt geen motivatie om te gaan sporten maar is het wel bittere noodzaak? Wil je nou eens echt gaan afvallen? Wil je na die akelige blessure snel weer terug op niveau zijn en weer in de top mee kunnen doen? Wil je snel resultaat boeken? Ga dan aan de slag met een personal trainer. Geheid dat jij nu wel al je sportdoelstellingen haalt en dat je sporten zelfs leuk gaat vinden.

Personal trainer

In de sportschool of bij je thuis

Meestal doet de personal trainer zijn werk in de sportschool. Hij kan echter ook bij je thuis komen om daar binnen of in je tuin met je aan de slag te gaan. Voordat het zo ver is worden uiteraard eerst de doelstellingen geformuleerd. Reële doelstellingen vooral, omdat de personal trainer van mening is dat doelstellingen wel haalbaar moeten zijn. De personal trainer zal een trainingsschema voor je opstellen. Een verantwoord schema vooral, zoals je je ook geen zorgen hoeft te maken over het juiste gebruik van de apparatuur als je in de sportschool aan de slag gaat. Daar let je personal trainer wel op.

Motiveert en inspireert

Je fitness coach motiveert en inspireert. Hij geeft je huiswerk mee en komt telkens weer met uitdagende oefeningen. Juist die afwisseling houdt het boeiend. Na elke trainingsweek worden de trainingen geëvalueerd en de resultaten bekeken. De personal trainer stelt doelen bij, eist nog meer van je en wordt een soort van vertrouwenspersoon. Bovendien zal hij je proberen een gezondere leefwijze aan te leren en zal hij je wijzen op de voordelen die gezonde voeding voor je kunnen betekenen.

Ga voor een duurzaam resultaat

De personal trainer gaat voor een duurzaam resultaat en zal nieuwe blessures voorkomen door een gedegen trainingsschema aan te houden. Hij spreekt je toe als je niet alles geeft, en complimenteert je na weer een geweldig trainings uurtje.

De bekende stok achter de deur

Trainen met de personal trainer is de stok achter de deur die je zo nodig hebt. Voorheen greep je alles aan om maar niet te hoeven sporten, nu kun je niet anders en zeker weten dat je hoe langer je traint sporten gewoon leuk gaat vinden. Het gaat naadloos in je leven passen en bij het zien en ook voelen van de eerste resultaten zal je motivatie alleen maar meer toenemen. Een aanrader hoor, trainen met de personal trainer. Voor iedereen die snel en een duurzaam resultaat wil boeken.

Bekijk hier de opleiding personal trainer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven