Personal trainer

Veel mensen willen wel aan sport gaan doen, maar missen een stok achter de deur. De bank ligt te lekker, er is zogenaamd geen tijd of je voelt je niet helemaal fit. Er is altijd wel een reden te bedenken om niet naar de sportschool te gaan. Als je écht wilt en van jezelf weet dat motivatie een probleem kan zijn, schakel dan een personal trainer in. Zo train je ook op de meest effectieve manier en zijn de resultaten vaak al heel snel zichtbaar.

Afvallen, opbouwen conditie of herstel van een blessure

Met de personal trainer spreek je vooraf door wat je doelen zijn. Is dat afvallen, is dat meer conditie krijgen of is dat herstellen van een zware blessure? In alle gevallen zal de persoonlijke trainer een trainingsprogramma op maat voor je maken, die je vaak in de sportschool uitvoert. Overigens komt de moderne trainer ook gewoon bij je thuis om in je woonkamer of je tuin een pittige training te geven.

Het is die bekende stok achter je deur

Door een personal trainer in te schakelen zul je altijd op de juiste wijze gebruik maken van de training apparatuur en zal er gericht naar het beoogde doel gewerkt worden. De persoonlijke trainer begeleid je en is die bekende stok achter de deur. Heb je het moeilijk, dan zal je personal trainer je motiveren en door het aanbieden van afwisselende en uitdagende trainingen blijft het leuk om met je persoonlijke begeleider te trainen. Helemaal als de eerste resultaten van het harde trainen zichtbaar worden.

Al aan een paar vierkante meter genoeg

Zoals gesteld kan de trainer ook bij je thuis komen. Aan een paar vierkante meter heeft de trainer al voldoende om een goede training te bieden, en bij gunstige weersomstandigheden kan de training ook in de tuin afgewerkt worden. Je kunt ook samen met nog iemand het traject aangaan en traint met je personal trainer alleen op die dagen en tijden die jij wenst.

Gezondere levensstijl en gezondere voeding

Behalve gerichte training zal je trainer je ook vertellen over een gezondere levensstijl en gezonde voeding. Gedurende het gehele traject wordt de trainer bovendien vaak een vertrouwenspersoon aan wie je alles vertelt en aan wie je alles kwijt kunt. Niet zelden wordt een relatie voor de lange termijn opgebouwd en dat komt de prestaties vaak ten goede. Wil je op effectieve wijze sporten? Kies dan voor je eigen trainer. Succes verzekerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven