Personal trainer aan huis

Nee mensen, er is sinds de introductie van de personal trainer aan huis geen enkele reden meer te bedenken om, niet aan sport te doen. Je komt niet langer weg met ‘dat de gang naar de sportschool steeds zo lastig is’. Nee, de personal trainer komt tegenwoordig bij je thuis om daar te trainen. Op die momenten die jou het best passen.

 

De trainer als de bekende stok achter de deur

Vaak wordt de hulp van een personal trainer ingeroepen als er om bepaalde redenen gesport moet worden. Wil je eindelijk van je overtollige kilo’s af en weet je dat je een stok achter de deur nodig hebt bijvoorbeeld. Ook als een bepaalde prestatie verwacht wordt of na een medische ingreep kan de personal trainer je echt verder helpen. De trainer is die stok achter de deur, als geen ander kan hij voor een gedegen trainingsopbouw zorgen en bovendien zijn trainingen van een trainer gewoon leuk en uitdagend. Bovendien zul jij de verschillende apparaten in de sportschool goed gebruiken, want steeds zal je trainer je wijzen op de goede houding.

Personal trainer

De lat ligt op precies de goede hoogte

De personal trainer maakt plannen die ook daadwerkelijk haalbaar zijn. Hij legt de lat niet te hoog en niet te laag en werkt in etappes naar het doel, een doel die je voor de eerste training al samen afspreekt. Bovendien geeft hij leefstijl- en voedingsadvies en wordt hij een soort van vertrouwenspersoon door de innige samenwerking die ontstaat. Desondanks waren er toch nog mensen die de reis van huis naar de sportschool aanvaarden als excuus om niet te sporten. Maar ook dat is nu verleden tijd.

 

De creativiteit van de trainer zal al snel blijken

De personal trainer aan huis komt gewoon bij jou thuis. In de zomer kun je buiten in je tuin trainen en anders is er altijd wel ruimte binnen. De trainer heeft al aan een paar vierkante meter genoeg om een volwaardige training te kunnen bieden. Ook dan zal de creativiteit van de personal trainer aan huis blijken. Uiteraard neemt je trainer alle materialen mee die noodzakelijk zijn voor de training. Groot voordeel is wel dat je door de trainer bij je thuis te laten komen, traint op die momenten die je echt passen. Want de trainer is flexibel en past zich gewoon aan jou aan. En dus geldt geen enkel excuus meer om niet aan sport te doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven